Jullie gaan trouwen!

Proficiat! Er staat jullie een heerlijke tijd van plannen, organiseren en kiezen te wachten. 

Bij zo'n fantastische dag hoort natuurlijk een minstens even fantastische bruidstaart en daar wil ik jullie graag mee helpen.

Een bruidstaart is immers niet gewoon een dessert. Het aansnijden van jullie gepersonaliseerde kunstwerk is één van de momenten waarop jullie als koppel even in de schijnwerper mogen staan. Het is tenslotte jullie trouwdag. 

 

 

 

 

Als cake designer vind ik het uiteraard belangrijk dat het ontwerp in het verlengde ligt van de rest van jullie decoratie en aankleding. Zo zorgen we er samen voor dat jullie bruidstaart mee kan bijdragen aan een onvergetelijke dag en een blijvende herinnering.

 

Maar niet enkel het ontwerp is belangrijk. Een bruidstaart maakt deel uit van het dessertbuffet en voor mij is het dus ook belangrijk dat de smaak minstens evenveel indruk maakt als het ontwerp. Op deze manier bezorgen we jullie en je gasten een onvergetelijke totaalervaring. Van bij de eerste blik tot aan de allerlaatste kruimel.

 

 

Het bestelproces

Contact

Via het het onderstaande contactformulier nemen jullie contact op met me.

Online meeting

We plannen een eerste kennismakingsgesprek in dat online zal doorgaan. Op deze manier kunnen jullie al snel inschatten of er een match is en of jullie verder willen samenwerken.

Proefsessie/ontwerpfase

Indien gewenst kunnen jullie een proefsessie inplannen. Dit is geheel vrijblijvend en wordt steeds in onderling overleg vastgelegd. Een proefsessie kost €30 en duurt ongeveer een uurtje. 

Veel koppels weten reeds waar hun voorkeur naar uitgaat op vlak van smaak, maar hebben wel nog behoefte aan een overleg voor het ontwerp. Dit kan online of live in het atelier. Ook dit overlegmoment plannen we in onderling overleg

Levering

Bruidstaarten worden steeds op locatie geleverd. Op jullie trouwdag is het vooral belangrijk dat jullie genieten van elk moment en van elkaar. Ik neem op voorhand contact op met de locatie en bespreek met hen wanneer de bruidstaart geleverd mag worden.

 

 

 

Smaken & prijzen

De prijs voor een bruidstaart start vanaf €300 voor 30 personen.

De smaken waaruit je kan kiezen vind je hier: